Домашен шоколадов мус
Приготвяне
30 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Изсипете готовото кафе в малка тенджера. Добавете начупеният шоколад и го разтопете на слаб огън. След това махнете съда от огъня и добавете жълтъците един по един при непрекъснато бъркане.
Разбийте сметаната със захарта и смесете с шоколадовата смес. След това разлейте във форми или чаши и оставете да стегне за няколко часа. Може да сервирате със настърган шоколад или бишкоти.
Още по темата
Измийте и почистете ягодите. Нарежете тофуто на парченца, а после го пасирайте заедно с ягодите до получаване на гладка смес. Разтопете леко меда на средно силен огън,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп