Филе от пъстърва с копър



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
За да направите маринатата, смесете растителното масло и сока от лимона в малка купа и ги разбъркайте добре. След това прибавете сол и черен пипер на вкус. Сложете рибните филета в голяма чиния, поръсете ги добре с копъра и излейте отгоре маринатата. Покрийте чинията и я оставете в хладилника за 30 минути. С помощта на четка оберете маринатата от чинията и намажете пъстървата, поставена в тава.
Запечете в загрята на 200 градуса фурна за 10 минути от всяка страна. Пъстървата се поднася още топла, поръсена с пресен копър за украса и лимон.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп