Гювече „Изненада”



Приготвяне
1 час
Порции

4

Начин на приготвянe
Гювечетата намазваме с маргарин. Разделяме лютеницата по 3 с.л. в гювече. Телешкият салам се нарязва на кубчета и се разделя поравно. Режем киселите краставички на жулиени и поставяме и тях. Слагаме и нарязаната сушеница. Режем картофите и ги добавяме. Поставяме и по половин кренвирш, нарязан на кръгчета, разпределяме и топеното сирене. Поставяме гювечетата в загрята на 180 градуса фурна и 5 мин преди да ги извадим, слагаме кашкавала.
Още по темата

Фасулът се нарязва и се сварява за около 15-20 минути (може да се използва и готов фасул от консерва). Лукът се нарязва на дебели полумесеци. Запържва се за 10-15...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп