Вкусен обяд с леща
Бързо и икономично хапване за цялото семейство
Приготвяне
60 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Запържете нарязания на кубчета бекон на тих огън. През това време измийте добре лещата и я подсушете в сух тиган, като я добавите към бекона и разбъркайте добре. Добавете горещата вода и оставете докато кипне добре. Сипете в дълбок съд или йена лещата с бекона, добавете още 1/2 ч.ч. вода, разбъркайте и оставете да се задушава до готовност.
Още по темата
Загрейте фурната до 200 градуса. Намажете пилето от всички страни с масло, поръсете със сол и черен пипер, както от вън така и от вътре. Във вътрешността на пилето...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп