Винени телешки пържоли

Това е такава вкусотия, че ще си оближете пръстите


Начин на приготвянe
Пържолите се начукват и осоляват. Сланината се нарязва на малки късчета, които се слагат в тенджера, отгоре се подреждат пържолите и нарязаният лук на филийки. Задушават се в малко мазнина, докато се зачервят от двете страни. Отделно се запържва брашното в маслото, разрежда се с виното и се сипва към пържолите. Ястието се вари още 10-15 минути.
Още по темата

Котлетите се осоляват, поръсват се с черен пипер и се овалват в брашно. Пържат се в маслото от двете страни и се изваждат. Сокът от пърженето се размесва с...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп