Бърза пита с кайма

Вкусна и ароматна закуска за 30 минути


Приготвяне
30 минути
Порции

8

Начин на приготвянe
Разбийте яйцата за тестото, прибавете едро настъргания кашкавал, прибавете пресятото брашно, сметаната и майонезата. Угасете содата в оцета, добавете към тестото и замесете. Запържете ситно нарязания лук, гъбите, каймата и пържете за 7 минути. В намаслена тава сложете 2/3 от тестото, на равен слой върху него плънката, закрийте с останалото тесто и запечете за около 30 минути при 200 градуса.
Още по темата

Месото от пилето се смила, а от костите се вари бульон. Стопява се половината от маслото и в него се задушават нарязаните лук и гъби. Щом поомекнат, се слага месото,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп