Естрадният изпълнител Георги Христов винаги е бил една от най-коментираните личности в родната естрада. Самият певец предпочита да живее в къща извън София и страни от шумните заведения. "Не съм професионален готвач и слажни ястия ми тежат. Предпочитам аламинути, които си приготвям за десетина минути, защото нямам време да се застоявам в кухнята", споделя Христов.
Необходими продукти:
4 фини кори за баница
1 голям домат
10 бр маслини
2 печурки
стрък пресен лук
листа босилек
сол, зехтин.
Начин на приготвяне:
Вземете корите и подредете една върху друга, като между всяка залейте тънка струйка зехтин. Доматът нарежете на кубчета или ползвайте чери домати нарязани на половина. Смесвете с маслините и нарязания лук. Корите разрежетее на половина да се получат две тарти. Върху всяка сложете по средата от доматената смес. Изпечете в загрята фурна, до порозовяване на корите. Гарнирайте с няколко листа пресен босилек. Сервирайте залята с тънка струйка зехтин и настърган пармезан по желание.