Брускети с гъби
Хрупкави филийки за предястие или закуска
Приготвяне
30 минути
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте половината от маслото. Прибавете ситно нарязания лук, чесън и запържете за 5 минути. Прибавете нарязаните на ситно гъби и задушете за 10 минути. Прибавете магданоза и мащерката. Отделно намачкайте козе сиренето с крем сиренето, нарежете багетата на филии, намажете ги с масло и запечете за 5 минути при 190 градуса. Извадете, намажете с чесън, двата вида сирене и отново запечете за няколко минути. Отново извадете, сложете върху всяка филия от гъбите, поръсете с мащерка и магданоз и сервирайте.
Още по темата
Загрейте половината от маслото. Прибавете ситно нарязания лук, чесън и запържете за 5 минути. Прибавете нарязаните на ситно гъби и задушете за 10 минути. Прибавете...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп