
Безглутенова вкусотия за здравословно засищане на глада през целия ден




Загрейте фурната до 170 градуса. Покрийте тавичка с хартия за печене и я намазнете.
В голяма купа смесете всички съставки до получаване на гладка смес. Разстелете тестото на друг лист намазнена хартия за печене или восъчна хартия. Отгоре поставете още един и притиснете добре тестото, така че да стане не повече от половин сантиметър високо. Махнете горния лист, а с помощта на долния прехвърлете тестото в тавата, като го обърнете върху подготвената в нея хартия. С ножа направете разрези, с големината на бисквитите, която желаете. Така ще ги начупите по-лесно след печене.
Печете крекерите 10-12 минути или докато ръбовете на тестото покафевеят.
Извадете бисквитите от фурната и ги охладете на метална решетка. Съхранявайте ги с затворена кутия.

