Боб по венециански

Бързо, интересно и апетитно предложение за обяд


Начин на приготвянe
Отцеждаме боба от консервата и го измиваме със студена вода. Междувременно запържваме лука, моркова, целината и каймата. Смесваме боба със запържените зеленчуци добавяме малко от бульона и доматеното пюре и варим на слаб огън за околи 15 минути. Сваряваме и пастата според указанията. Готовата паста се смесва със зеленчуците и се сервира поръсена с пармезан.
Още по темата

Месото и бобът се слагат да се варят в отделни тенджери. При боба се добавят едро нарязаният лук, настърганите домати и олиото. Когато месото и бобът са готови, месото...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп