Берковски боб
Приготвяне
90 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Предварително накиснатия боб се вари до омекване.Към него се прибавя ситно нарязания зелен фасул.В мазнината се задушават нарязания лук,чесън,ситно нарязаните домати и опечените и обелени чушки.Сместа се подправя със сол и червен пипер и се изсипва към зеления и зрял фасул.Ястието се вари до готовност и се поднася поръсено с джоджен и магданоз.
Още по темата
Измитият фасул се нарязва на парчета и се сварява в подсолена вода. В олиото се задушават лукът, настърганите моркови и нарязаните на кубчета сварени картофи. Слага се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп