Барбун с патладжани



Начин на приготвянe
Бланширайте чушките и доматите, обелете и ги нарежете на ситно. Сложете в торбичката за печене заедно с яйцето и подправете и поръсете със зехтин. Продупчете торбичка и завържете. Поставете в съд с вряла вода и оставете да се готви за 18-20 минути. Пликчето трябва да се издуе. Почистете рибата, подправете и панирайте в царевичното брашно. Пържете в зехтин. Патладжана нарежете на две и изпечете на плоча. Обелете го и го смачкайте на кьопоолу с чесъна и магданоза. Рибата напълнете с кьопоолуто и поднесете върху миш-маша или друга гарнитура по избор.
Още по темата

Загрейте зехтина и запържете ситно нарязаните босилек, градински чай и ванилия за 1-2 минути. Прибавете кокосовото мляко с пръчиците, сол и черен пипер на вкус и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп