Банички с ябълки
Приготвяне
25 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В млякото се накисва средата на хляба и се смесва с разбитите яйца и сол. Прибавят се брашното, настърганите ябълки и сместа се разбърква много добре. Оставя се да престои 10 минути. От нея се пържат питки в добре намазано с масло тиганче, силно загрято. Изпържените питки се прегъват на две и се поръсват с пудра захар, смесена с ванилия.
Още по темата
Кашкавалът се настъргва на ситно, сиренето се намачква с вилица, прибавят се двете яйца. Плънката се разбърква до хомогенна смес. Добавя се и мащерката. Тестото се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп