Баница с извара и кашкавал

Невероятно ароматни и вкусни банички за закуска или следобедно хапване


Начин на приготвянe
В дълбок съд поставяме изварата, рендосания кашкавал, млякото и разбитите яйца. Объркваме всичко много добре. Внимаваме ако трябва да прибавим сол. В тава намазана с олио нареждаме половината кори, като мажем с олио всяка кора. Изсипваме готовата смес и продължаваме да редим останалите кори, като мажем всяка с олио. Нарязваме корите на парчета и печем в загрята фурна на 180 градуса за 45 мин.
Още по темата

Омесва се тесто от брашното, маслото, яйцето и солта. Оставя се да престои 3 часа. След това се разточва кора с дебелина 0,5 см. Форма за кекс се намазва с масло и се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп