Ароматно свинско в хрупкаво тесто

Ароматно свинско в хрупкаво тесто Лакомник

Неустоим специалитет за празници и делници само за 40 минути

Ароматно свинско в хрупкаво тесто
Време за приготвяне
Приготвяне
40 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

600 г свинско месо

1 глава лук

1 морков

1 зелена чушка

целина на вкус

300 г бутер тесто

За марината:

1/2 люта чушка, наситнена

мащерка, розмарин, черен пипер и сол на вкус

3-4 скилидки чесън

2-3 с.л. зехтин

Начин на приготвянe

Смесете подправките за маринатата, прибавете зехтина, намажете месото и оставете в хладилника за час. Нарежете моркова, лука, целината, чушката и запържете зеленчуците, като подправите на вкус. Разточете тестото, сложете на равен слой зеленчуците, сложете отгоре месото, завийте на руло и запечете за около 30-35 в загрята на 170 градуса фурна.

Още по темата
Още по темата
Свинско в портокалов сос
В огнеупорен съд сложете морковите и ги залейте с 1 /3 чаша вода. Покрийте с капак и сложете в микровълновата за около 6-7 минути. Пригответе ориза по показаната...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц