Ароматни шницели

Бързи, лесни и вкусни ароматни шницели


Начин на приготвянe
Шницелите се натриват със сол, черен пипер, босилек и мащерка. Пържат се в олиото от двете страни. Изваждат се и в същата мазнина се запържват поръсените със сол и черен пипер филийки домати. Шницелите се нареждат върху доматите, ограждат се със задушените в масло гъби и се заливат с доматения сос. Сервират се поръсени с настърган кашкавал.
Още по темата

Поръсват се шницелите (предварително подсушени) със сол и черен пипер и се овалват леко в брашно. Пържат се в загрят зехтин (олио) за по около 3-4 минути от всяка...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп