Алтън татлъсъ – златен сладкиш
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Първо приготвяме сиропа.
После омесваме тестото и го разделяме на две части.
Разточваме с големината на тавата и с помощта на чаша режем кръгчета.
Втората кора се нарязва по същия начин, но в средата правим отвор с капачка на шише и поставяме върху цялото кръгче.
Отгоре в отвора се слагат орехи и се намазва с жълтък.
Печем на 200 градуса. След това се заливат със студен сироп.
Още по темата
Корите се разгъват внимателно. Върху най-горната се намазва обилно масло, ръси се от плънката (всичко от нея се смесва в купичка предварително) и най-отгоре се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп