Агнешко със зеленчуци

Вкусна идея за цялото семейство и гостите


Начин на приготвянe
Сварете боба в подсолена вода и оставете да се вари до полуготовност. Пригответе маринатата, като смесите необходимите продукти и мариновайте месото за няколко часа. Нарежете на едро зеленчуците, подправете на вкус и ги намажете ги с гарам масалата. В плик за печене сложете на равен слой месото с маринатата, върху него зеленчуци и отгоре боба. Завържете добре, направете няколко малки разреза и запечете при 180 градуса до готовност. Може да сервирате с чеснов или доматен сос.
Още по темата

Месото се нарязва на порции и се запържва леко в мазнината, заедно с нарязания лук и червен пипер. Налива се 1 ч.ч. гореща вода и се вари 10 минути. Слагат се доматите...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп