Агнешки чревца с пресен лук
Приготвяне
190 мин
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Добре измитите чревца се сваряват в подсолена вода ,заедно с морковите,целината и корените магданоз.Отцеждат се и се нарязват на ситно.Лука и чесъна също се нарязват на ситно и се пържат в маслото,след което се прибавят червения пипер,чревцата,доматеното пюре,магданоза и джоджана.Сместа се разбърква,изсипва се в тавичка и се залива с 1ч.ч. бульон от чревцата.Пече се в умерена фурна.След като се опече се залива със смес от яйцата,сол,брашно и прясното мляко, поръсва се с кашкавал и пак се запича на силна фурна.
Още по темата
Измитото агнешко месо се осолява, намазва се с маслото, поръсва се с червения пипер и се разделя на две равни части. Слагат се в подходяща тава и се заливат с топла...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп