Авокадо с риба тон
Бързо и ефектно предястие за всеки ден
Приготвяне
15 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Рибата се отцежда и се намачква с вилица. Прибавят се ситно нарязаните каперси. Добавя се майонезата. Сместа се разбърква добре и се подправя със смлян черен пипер и соев сос. Авокадото се разрязва на две, почиства се от костилките и веднага се поръсва с лимонов сок, за да не потъмнее. Всяка половинка се фарширова с приготвената смес и се украсява с листо от магданоз.
Още по темата
Изчистваме и измиваме гъбите, след което махаме пънчетата и оставяме кошничките им да престоят върху кухненска хартия 5 мин. Загряваме маргарина на тих огън и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп