


Приготвяне
30 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Върху 1 м алуминиево фолио слагаме парче бяла риба и го овкусяваме със сол и черен пипер. Върху рибата слагаме предварително нарязания на филийки лимон, а около него – нарязания кромид лук. Най-отгоре поставяме маргарина. Завиваме бялата риба с фолиото и я оставяме да се пече във фурна, загрята на 200º. След 10 мин разгъваме фолиото и продължаваме да печем още 10 мин. В дълбок съд сипваме киселото мляко и майонезата и към тях добавяме мустардата, лимоновия сос, сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме с тел и прибавяме бялата салца към рибата. Готовото ястие гарнираме с варени картофи, ориз или салата според сезона. Накрая поръсваме със ситно нарязан копър.
Още по темата

Обелете домата и го разрежете на 4 части. Сложете върху всяко парче риба сирене, малко доматено пюре, парче домат, подправете със сол и черен пипер. Завийте всяко...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп