Яхния от сърца

Вкусно домашно ястие с изкусителен аромат


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Сърцата се сваряват в подсолена вода. Отцеждат се и се нарязват на филийки. Нарязаният лук се запържва в олиото до омекване. Прибавят се брашното, червения пипер, настърганите домати и морков. Разрежда се с прецедения бульон, слага се дафиновия лист, черния пипер, счукания чесън и магданоз. Изсипват се нарязаните сърца и ястието се досварява.
Още по темата

Нарежете филето, лука на дребно, а останалите зеленчуци нарежете на едро. Подправете и го оваляйте в брашно. Загрейте олио и запържете пилето, извадете го и запържете...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп