Чеснови бутчета на тиган
Много са апетитни, готвят се бързо и стават за гости
Приготвяне
30 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте зехтина и добавете пилешките бутчета. Запържват се от всички страни до златист цвят.
Тиганът се похлупва, а пилешките бутчета се готвят 20-25 минути като се обръщат. Добавете краве масло, ситно нарязаният чесън, магданозът и лимоновият сок. Всичко се разбърква и се оставя за около 5 минути. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата
Месото се измива, обезкостява се и се нарязва на шницели с дебелина 1,5-2 см. Начукват се с дървено чукче и се поръсват със сол и млян черен пипер. Върху всеки шницел...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп