Хрупкави пилешки филенца в кускус с пикантен сос

Невероятен апетитен аламинут за вечеря


Приготвяне
30 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Кипнете бульона, сварете кускуса за 5 минути, прибавете ментата и лимоновата кора.
Смесете млякото с яйцето. Оваляйте пилешките резени първо в брашно, след това в млякото, кускуса, наредете в тава и оставете да престоят 15 минути. За соса запържете чушката и чесъна за 4-5 минути. Извадете, пасирайте с киселото мляко и зехтина. Загрейте олио и запържете месото за 2-3 минути или до готовност. Извадете върху салфетка за да се изцеди мазнината. Сервирайте със соса.
Още по темата

За маринатата смесете соевия сос, лютия сос, пипера, захарта, оризовото вино и царевичното брашно. Добавете соевия сос и разбъркайте добре. Оставете в маринатата за 15...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп