Телешко с гъби и бекон
Неустоимо предложение за празнични вечери
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете филето на малки пържоли. Оваляйте ги в брашно и ги изпържете. Наредете ги в тава. В малко мазнина запържете нарязания на кубчета бекон. В същата мазнина запържете гъбите и лука. Добавете брашното и налейте бульона и виното. Прибавете сол и черен пипер на вкус. Залейте пържолите и печете на 200 градуса за 35-40 минути. Сервирайте порция пържола с гарнитура по желание.
Още по темата
Телешкият шол почиства от мазнината и се натрива с черен пипер и сол. Нaмазва се със зехтин и се пържи от всички страни в силно сгорещен тиган. Месото се запържва от...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп