Телешки руладини с бял сос
Лесна и апетитна кулинарна глезотийка
Приготвяне
90 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Морковите и целината се настъргват на едро ренде и се запържват в масло. Прибавя се малко вино, магданоз и черен пипер. На всеки шницел в единия край се слага от тази смес, завива се на руло и се забожда с клечка за зъби. Така приготвените шницели се пържат и задушават с малко вода, докато омекнат. Отделно се разбива брашното в киселото мляко и се прибавя към соса. Ястието се задушава още малко на слаб огън. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата
Обезкостяват се бутчета и гърди и се оформят филетата. Начукват се леко с дървено чукче, за да станат тънки. Овкусяват се с червен и черен пипер. Задушават се на слаб...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп