Специален омлет

Богат омлет за закуска или обяд


Приготвяне
15 мин
Порции

1

Начин на приготвянe
В голям тиган слагаме олио и затопляме на среден огън. Слагаме чушката, бекона, жамбона и задушаваме за 2-3 мин, докато започне да се стопява бялата част на бекона. Прибавяме доматите и щом се сгасти изсипваме разбитите яйца заедно с натрошеното сирене. Щом се запържи омлета махаме от огъна, сервираме в чиния и поръсваме с щипка риган.
Още по темата

В тефлонов тиган слагаме олио и загряваме на среден огън. Щом се затопли олиото слагаме нарязани на средни парчета бекона и жамбона и пържим 2-3 мин. Разбиваме...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп