Спанак с яйца
Приготвяне
15 минути
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сварете, охладете и обелете яйцата, като ги нарежете едро. Нарежете лука на ситно и го запържете до златисто в загрят зехтин, прибавете спанака и задушете до готовност за около 5-7 минути и подправете на вкус. По желание може да прибавите ситно нарязан чесън. Отнемете от огъня, изцедете излишната вода, сервирайте като добавите сварените яйца.
Още по темата
Смесете джинджифила със ситно нарязаните чесън и лук, прибавете зехтин и задушете на силен огън за около 3 минути. Прибавете кимиона, ориза, горещия бульон,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп