Спанак и гъби в руло от лазаня

Интересно и икономичо предложение


Приготвяне
60 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Загрейте зехтина в тиган и запържете в него лука за около минутка, след това прибавете нарязаните гъби и задушете до готовност. Прибавете ситно нарязания спанак и продължавайте задушаването на средна температура. Подправете със сол, черен пипер и индийско орехче на вкус. По желание може да добавите чесън и да го задушите заедно със спанака. Пригответе корите по указанията на опаковката. След това сложете част от спаначената плънка в средата на кората и завийте за да се получи руло. След като са готови рулата ги запечете във фурната за около 25-30 минути, на умерена температура.
Още по темата

За пълнежа смесете манатарките с водата и оставете за половин час. Запазете половината течност. Гъбите отцедете и нарежете на ситно.
Загрейте зехтина и добавете лука...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп