Свинско филе със сирена
Апетитно хапване със свинско и ароматни сирена
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Филето се запържва в масло, след което се запича захлупено с малко вода и поръсено с листа от розмарин. Оставя се да изстине и филето се нарязва. Подреждат се в тавичка, между тях се слагат парчета от кашкавала, гаудата, синьото сирене и горчицата. Запичат се, докато кашкавалът се поразтопи. Сосът, получен от печенето, се подправя с виното, брашното и сметаната. Филетата се поднасят залети с този сос.
Още по темата
Месото се прави на пържоли. Чесънът се счуква и се смесва с останалите съставки за маринатата, в която се оставя месото, за да поеме ароматите (най-добре е за около 30...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп