Свинско със зеленчуци
Приготвяне
80 минути
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете на едро лука и чесъна. Месото на кубчета, както и чушката. Загрейте олио, запържете лука и чесъна до омекване, прибавете чушката, запържете за 2-3 минути.
В средата на зеленчуците направете място за месото и го запържете от двете страни за около 3-5 минути, след това го разбъркайте със зеленчуците, задушете за няколко минути, поръсете с кашкавал, разбъркайте и сервирайте.
Още по темата
Загрейте фурната на 220 градуса. Месото нарежете на широка лента и в средата сложете ябълки и салвия. Навийте на руло. Намажете рулото със сол и пипер добре.
Сложете...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп