Свинско по танзанийски

Вкусно и красиво ястие със свинско


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Месото се нарязва на дребно, леко се запържва и задушава в олио с много лук, нарязан също на дребно. След това се изсипва в чугунена купа и с купата се обръща в кръгла тава. Около купата се слага измит два пъти 1 ч.ч. ориз, залива се с 3 ч.ч. вода, масло и се слага във фурната за около 30 минути на 200 градуса. Поръсва се със ситно нарязан магданоз и черен пипер.
Още по темата

Филето се измива, залива се цялото със студена вода и се слага на огъня да се вари. При кипване се слага сол на вкус и се обира пяната с цедка. Варенето продължава на...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп