Свинско по еквадорски (стъпка по стъпка)

Сочно и ароматно месо, което да поднесете и на гостите


Приготвяне
60 минути
Порции

10

Начин на приготвянe
Подправете месото, нарязано на хапки с намачкания чесън, кимиона, солта и черния пипер. Оставете го да престои колкото време имате в хладилника, но поне 30 минути.
В голям тиган или друг съд сложете месото, целия чесън, лука и водата. Варете на умерен огън, докато водата изкипи. Добавете портокаловия сок, засилете огъня да заври и отново го намалете. Месото ще започне да покафенява, затова бъркайте да не загори. Гответе докато всички парчета месо са равномерно изпечени.
Още по темата

Загрейте фурната на 180 градуса. Направете няколко разреза в месото на около 2 см. дълбочина. Съобразете разрезите с порции, на които ще нарежете месото след...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп