Свинско в бира

Свинско в бира Лакомник
Свинско в бира
Време за приготвяне
Приготвяне
60 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г свинско месо

250 мл бира

кора от 1 портокал

3 скилидки чесън

1 ч.л. кафе

сол на вкус

2-3 зърна черен пипер

Начин на приготвянe

Нарежете месото на кубчета, настържете на ситно кората и пасирайте чесъна. Сложете месото в дълбок тиган, залейте с бирата, прибавете чесъна, кафето и задушете на слаб огън за 30-40 минути. Прибавете портокаловата кора, сол, черен пипер и задушете за около 10-15 минути. За гарнитура може да предложите ориз или картофено пюре. 

Още по темата
Още по темата
Свинско с ананас
Загрейте фурната на 180 градуса. Направете няколко разреза в месото на около 2 см. дълбочина. Съобразете разрезите с порции, на които ще нарежете месото след...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц