Свинско в бира
Приготвяне
60 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете месото на кубчета, настържете на ситно кората и пасирайте чесъна. Сложете месото в дълбок тиган, залейте с бирата, прибавете чесъна, кафето и задушете на слаб огън за 30-40 минути. Прибавете портокаловата кора, сол, черен пипер и задушете за около 10-15 минути. За гарнитура може да предложите ориз или картофено пюре.
Още по темата
Загрейте фурната на 180 градуса. Направете няколко разреза в месото на около 2 см. дълбочина. Съобразете разрезите с порции, на които ще нарежете месото след...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп