Свински медальони в бекон

Лесен специалитет за вашата трапеза


Приготвяне
90 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Гъбите се премиват се нарязват. Месото се реже на пържолки. От едната страна се мажат с топено сирене. Отгоре се редят гъбите. Овкусяват се с риган. Медальоните се увиват в ленти бекон. Редят се в гювеч. Поливат се с две супени лъжици коняк, чаена чаша тъмна бира и чаена чаша топла вода. Похлупват се. Пекат се на умерена фурна, около два часа. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата

Спанакът се сварява в подсолена вода, отцежда се, нарязва се на ситно и се задушава в 100 г масло. Останалото масло се загрява, прибавя се брашното, разрежда се с...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп