Свински медальони в бекон
Лесен специалитет за вашата трапеза
Приготвяне
90 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Гъбите се премиват се нарязват. Месото се реже на пържолки. От едната страна се мажат с топено сирене. Отгоре се редят гъбите. Овкусяват се с риган. Медальоните се увиват в ленти бекон. Редят се в гювеч. Поливат се с две супени лъжици коняк, чаена чаша тъмна бира и чаена чаша топла вода. Похлупват се. Пекат се на умерена фурна, около два часа. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата
Спанакът се сварява в подсолена вода, отцежда се, нарязва се на ситно и се задушава в 100 г масло. Останалото масло се загрява, прибавя се брашното, разрежда се с...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп