Руски бисквити
Много вкусни и хрупкави бисквити
Приготвяне
60 мин
Порции
8
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Твърдото масло се нарязва на парченца, размесва се с брашното с края на пръстите, като се прибавя по малко от водата, за да се замеси добре. Тестото се разточва и се нарязва на парченца, които се слагат в малки формички за сладки. Сиренето се разбива със захарта, прибавят се разтопеното масло, стафидите и жълтъците. С тази смес се пълнят до 2/3 от формичките, в които е поставено тестото. Пекат се в силна фурна, докато се зачервят, и се изваждат още топли.
Още по темата
Залейте кускуса с киселото мляко и оставете да 10 минути. Прибавете мака, какаото, захарта и разбъркайте. С лъжица сипете от получената смес върху хартия за печене и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп