Руло от сьомга с праз лук и ориз



Приготвяне
15 минути
Порции

2

Начин на приготвянe
Направете малки разрези върху филето и сложете отгоре ориз, ситно нарязаните орехи, счукания чесън, къри, индийско орехче, лимонов сок, сол и черен пипер на вкус. Нарежете праз лука на дълги ивици около 7-8 см и ги оставете на страни. Завийте рибните филета на руло и ги запържете в 2 с.л. зехтин до златисто. Сложете рулата в тава, прибавете към тях праз лука и залейте с бялото вино. Печете в загрята до 200 градуса фурна за 15 минути. Сервирайте като залеете с винения сос.
Още по темата

Смесете соевия сос, ракията, оцета и меда. Залейте рибата с получената смес и оставете да престои така 20 минути. Загрейте фурната до 190 градуса. Сложете рибата в...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп