Сьомга на скара във фолио



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Намажете филетата от всички страни с помощта на четка със зехтин, поръсете ги със сол, черен пипер и розмарин. След това поставете сьомгата в парчета фолио, които сте нарязали така че да покриват рибата от всички страни. Сложете по два резена лимон върху рибата, поръсете лимонов сок и добавете от бялото вино като на всяко филе сложете по 2 с.л. вино и по 1 с.л. каперси.
Увийте добре рибата с фолиото, така че да оформите пакети. Загрейте скарата на средна степен и печете по 10 минути от всяка страна. Сервирайте във фолиото.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп