Руло със сьомга, извара и спанак
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Задушете спанака под капак за 2-3 минути и го пасирайте заедно с жълтъците, брашното, сол, черен пипер и индийско орехче. Отделно разбийте на пяна белтъците и внимателно ги прибавете към спанака. В тава върху пергаментова хартия разпределете спанака с дебелина 5-7 мм. Загрейте фурната до 190 градуса и го запечете за 12-15 минути.
Смесете изварата със сока и настърганата лимонова хора и прибавете ситно нарязания копър. Извадете върху чист лист спанака, оставете го да се охлади и го намажете с изварата, отгоре поставете парчетата риба и направете руло с помощта на хартията. Оставете да престои 2 часа в хладилника и го нарежете на порции.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп