Родопска чорба
Полезно и леко хапване за обяд
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Фасулът се накисва предварително и се слага да поври с малко вода. Тя се излива и се сипва прясна топла вода. Щом заври, се добавя нарязаният праз лук и чушката. Изчаква се да се посвари и се прибавят доматеното пюре и нарязаните на картофи и подправките. По желание се прави запръжка от олио и червен пипер. Оставя се да ври още малко.
Още по темата
Предварително почистеният и измит боб се накисва в студена вода през нощта за около 8 часа, след което водата се изхвърля. Бобът отново се залива със студена вода,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп