Рибено филе с гъбен сос
Много апетитно и хранително ястие за вечеря
Приготвяне
90 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Поръсете филето със стрит девесил и лимонов сок и запържете в зехтин
Нарежете гъбите на филийки. Задушете ги с олиото докато омекнат. Прибавете жълтъците, разбити с млякото. Сложете сол и черен пипер на вкус. Свалете от котлона и изсипете върху изпържените рибни филета.
Още по темата
Почиства се и се нарязва на парчета рибното филе. Маринова се за 1 час в лимонов сок, оцет и сол. Задушава се в олиото ситно нарязаният лук и се прибавят 4 чаени чаши...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп