Нов вариант на бързата и лесна рецепта за вечеря
Рибата се поръсва със сол и лимонов сок и се оставя да престои 1 час. След това се вари 10 мин. на силен огън в 2 ч.ч. подсолена и подкислена с оцет вода. Отцежда се, почиства се от кожата и костите и се надробява на малки парчета. Обелените и нарязани на кубчета картофи и кимът се варят 15 мин. в 1 ч.ч. подсолена вода. Нарязаните лук, моркови, целина и гъби се задушават в 3 с.л. олио, осоляват се и се смесват с отцедения грах. В намазнена тавичка се разстилат сварените картофи и се поръсват с 1 с.л. олио. Отгоре се слага рибата и се поръсва с олио и черен пипер. Върху рибата се слагат резенчета обелен лимон и кръгчета домати. Върху тях се разстила задушената зеленчукова смес. Ястието се залива с 1 ч.ч. бульон от рибата и се пече 10 минути в силна фурна. Залива се с разбитите в млякото яйца и се пече още 15 мин.