Рибено руло
Приготвяне
90 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Обезкостената риба и 1 глава лук се смилат, разбъркват се с яйцето, сол, черен пипер и накиснатата и изцедена филия хляб. От тази смес се оформя правоъгълник и върху него се разстила плънката от зеленчуци. В разтопеното масло се задушават 1 глава лук, нарязаният на ситно спанак, чесън и настърганият морков. Задушава се 10-15 минути и се изсипва равномерно върху рибата. Отгоре се натрошава сиренето и се завива на руло. Поставя се в намаслена тавичка и се пече в умерена фурна.
Още по темата
Залейте градинския чай със 100 мл топла вода. Загрейте грила до 180 градуса. Изпечете чушките в грила докато кожата им почернее, охладете ги в найлонов плик и ги...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп