Мерлуза с чушки и градински чай



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Залейте градинския чай със 100 мл топла вода. Загрейте грила до 180 градуса. Изпечете чушките в грила докато кожата им почернее, охладете ги в найлонов плик и ги обелете. Почистете ги от семките и дръжките, нарежете меката част на кубчета, подправете със сол и черен пипер.
Загрейте зехтина и запържете рибата за 5 минути на силен огън. В същата мазнина запържете ситно нарязания лук, чушките, градинския чай, виното, рибния бульон и подправете със сол и черен пипер. Задушете за 5 минути и залейте готовата риба с получения сос.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп