Рибена торта



Приготвяне
25 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Нарежете на ситно лука и го мариновайте с малко вода, сол, щипка захар и оцет за 15 минути. Изцедете рибата и я натрошете, прибавете лука и майонезата. Настържете кашкавала, чесъна и разбъркайте с майонезата. Отделете два жълтъка, останалите яйца нарежете ситно или настържете, прибавете ги към майонезата и разбъркайте. Наредете тортата като първия слой е от бисквити, втория жълтъци, бисквити, риба, бисквити, майонеза и бисквити. Намажете с майонеза, украсете по желание и оставете в хладилника за час.
Още по темата

Няма нужда да се отказвате от хапването на майонеза, само защото готовата в магазините е пълна с вредни съставки и опасни консерванти. Още повече, че този знаменит сос...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп