Риба с пресен лук
Супер вкусна, полезна и икономична вечеря
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Рибата се нарязва на порции, осолява се и се вари 8-10 минути заедно с подправките. В мазнината се задушават до омекване ситно нарязания лук и нарязаните на кубчета моркови и целина. Прибавят се част от доматите, нарязани на ситно и се заливат с малко от рибния бульон. Рибата се нарежда в тавичка, покрива се със задушения зеленчук и останалата част от доматите. Залива се с рибния бульон и се пече. Сервира се поръсена с магданоз.
Още по темата
Изчистваме морковите и ги нарязваме на тънки ивички. Сваряваме ги в тенджера с вода, след което изсипваме водата и пасираме морковите. Доливаме млякото към тях и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп