Риба по хайдушки
Вкусно, икономично и лесно витаминозно ястие
Приготвяне
50 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Рибата се почиства и осолява. Лукът и морковите се нарязват, доматът се настъргва. Овкусяват се с олио, сол и черен пипер и се разпределят в тавичка. Върху зеленчуковата смес се разпределят парчетата риба. Пече се предварително загрята на 180С фурна. Сервирайте в гарнитура по желание.
Още по темата
Лукът и чесънът се почистват и се нарязват на дребно. Доматите се бланшират и се почиства от кожицата и семената. Чушката се почиства от семената. Доматът и чушката се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп