Пълнен бут с кашкавал и чесън
Невероятно празнично ястие от което всички ще си оближат пръстите
Приготвяне
70 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разрязваме свинския бут на много места. Настъргваме кашкавала и към него прибавяме чесъна, черния пипер и бахара. Разбъркваме и слагаме получената плънка в оформените джобове. Допълваме с резен чушка и гъби. Намазваме бута с олио и го поръсваме с черния пипер и сол на вкус. Обелваме и нарязваме картофите. Сипваме останалото олио в тава и доливаме бялото вино. Добавяме свинския бут и картофите. Печем ястието 60 мин във фурна, загрята на 190º.
Още по темата
Настъргваме кромида, чесъна и доматите. Нарязваме на тънки парчета морковите, тиквичките, и кервиза. В по-голяма тенджера сипваме олиото, слагаме кромида и чесъна, а...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп