Пуешки руладини с бира
Невероятно вкусно и лесно за приготвяне ястие
Приготвяне
90 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Обезкостяват се бутчета и гърди и се оформят филетата. Начукват се леко с дървено чукче, за да станат тънки. Овкусяват се с червен и черен пипер. Задушават се на слаб огън накълцаните на ситно лук, чесън, моркови и гъби с малко зехтин или олио. Добавят се киселите краставички и се разбърква добре. Върху разстлан зелев лист се поставя овкусеното филе и се поръсва плънката. Завива се на руло и поставя в намазана тавичка. Приготвените рулца се поливат леко с мазнината, добавя се бирата и се слагат във фурната. Ястието се пече около 1 час при температура 200 градуса. Сервира се с гарнитура по желание.
Още по темата
Доматите и краставицата се измиват и нарязват. Листата от маруля се измиват и се почистват. Морковите се белят и се настъргват. Лука и гъбите се нарязват. Зехтина се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп