Пиле в тесто с гъби
Приготвяне
40 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязваме месото на кубчета и го запържваме за няколко минути до златиста коричка. Нарязваме гъбите на филии и ги запържваме. Отделно запържваме нарязания на ситно лук, а кашкавала настъргваме. Разточваме тестото, слагаме равномерно от пилето, гъби, лук, кашкавал, майонеза, поръсваме с наситнен магданоз. Завиваме на руло, намазваме с белтък и запичаме до готовност – около 30 минути в загрята на 200 градуса фурна.
Още по темата
Пилето се осолява отвън и отвътре и се пълни с нарязаните на дребно дреболии, 4 с.л. Масло, нарязания лук, ориз, черен пипер, магданоз, 1 сварено и нарязано на ситно...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп